Published On: vin, Mar 24th, 2017

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila a sarbatorit “Ziua Veteranilor Unitatii”

Vineri, 24 martie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila a fost sarbatorita „Ziua Veteranilor Unitatii”, eveniment organizat in semn de recunostinta pentru sacrificiul suprem de care au dat dovada pe campul de lupta, dar si pentru tot ce acestia au facut in decursul carierei lor.

Din pacate timpul trece neindurator, iar astazi la sediul inspectoratului a putut veni doar un singur veteran de razboi-jandarm, domnul maior (r) Boros Iancu, in varsta de 90 ani, ulterior, ceilalti doi veterani fiind vizitati la domiciliu, chiar de colegii mai tineri.

Drept recunostinta, cei trei au primit felicitari si diplome de merit, iar conducerea inspectoratului le-a transmis, din partea tuturor jandarmilor, urari de sanatate, viata lunga si multe bucurii alaturi de cei dragi.

“Inchei cu promisiunea ca nu vom irosi nimic din ceea ce dumneavoastra, stimati veterani, cu multa truda si migala ati construit, ca niciun sacrificiu pe care l-ati facut pentru ca noi sa fim ceea ce suntem astazi, nu va ramane uitat si cu angajamentul ca vom dainui Jandarmeria Romana in vremurile ce vor veni”, se arata in mesajul inspectorului sef al Jandarmeriei Braila, domnul colonel Vasile Mot.

Comentarii

comentariu

About the Author