Published On: vin, Mar 17th, 2017

Hot cu tupeu / Dupa ce a fost pus sub control judiciar pentru ca a furat patru telefoane, a mai furat unul, dintr-un birou notarial

La data de 15 martie, ora 11:15, Politia orasului Ianca a fost sesizata telefonic de catre o localnica, in varsta de 41 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in incinta unui birou notarial din Ianca, un tanar necunoscut i-a sustras telefonul mobil.  In urma cautarilor efectuate, politistii l-au identificat, in zona statiei C.F.R. din oras, pe un tanar, in varsta de 20 de ani, din judetul Mures, care avea asupra sa telefonul sustras.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca este vorba despre aceeasi persoana care, la data de 13 martie, a fost retinuta pentru furtul a patru telefoane mobile, din municipiu, fapte pentru care a fost instituita impotriva sa masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Miercuri, fata de acesta a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmand ca astazi sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva.  A fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author