Published On: mar, Mar 7th, 2017

GALERIE FOTO: Material lemnos fara documente legale, confiscat de politistii de frontiera braileni

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat trei cetateni romani, care transportau cu doua atelaje hipo, cantitatea de 5 metri steri de material lemnos, fara sa detina documente legale.

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, au depistat pe malul stang al fluviului Dunarea, in timp ce patrulau cu o ambarcatiune tip Onix, trei cetateni braileni, cu varste cuprinse intre 24 si 48 de ani, care transportau cu doua atelaje hipo, cantitatea de 5 metri steri material lemnos, esenta frasin, lemn ce fusese taiat de pe malul drept al Dunarii si adus cu ajutorul unei barci din tabla.

Barbatii nu au putut prezenta documente justificative pentru lemnul transportat, precizand faptul ca l-au taiat de pe malul Dunarii, fara aprobarea autoritatilor competente. Materialul lemnos, in valoare de 620 de lei, a fost predat Ocolului Silvic Lacul Sarat, iar pe numele celor trei persoane, politistii de frontiera braileni efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author