Published On: lun, Mar 27th, 2017

GALERIE FOTO: Marele Premiu al concursului de muzica usoara “Armoniile Dunarii” a ramas la Braila / Spinu Cosmina Elena a plecat cu trofeul acasa

Share This
Tags

Au fost premiati 36 dintre cei 67 de concurenti care au urcat pe scena, Marele Premiu si Trofeul fiind castigate de Spinu Cosmina Elena din Braila.

Vineri, 24 martie 2017, in Sala de concerte a palatului „Lyra” din Braila s-a desfasurat cea de a opta editie a Concursului National de Muzica Usoara pentru Copii “Armoniile Dunarii” organizat de Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu”, cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al unor parteneri si sponsori.

Marele Premiu, insotit de Trofeul Concursului, au fost castigate de Spinu Cosmina Elena, eleva in clasa a X-a la Liceul de Arte "Hariclea Darclée" Braila si absolventa a Scolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Braila la clasa de canto muzica usoara, unde a studiat timp de sapte ani cu profesor Galina Cojocari. In palmaresul ei mai regasim o serie de Premii I si Trofee castigate la festivaluri si concursuri organizate la nivel national. Cosmina Elena a interpretat piesa "Endangered species" (aranjament muzical realizat de profesor Galina Cojocari), acompaniata de colegii Lorina Giurgea (pian) si Andrei Gheorghe (percutie) si va fi invitata in microrecital la editia de anul viitor a concursului.

Au fost acordate de catre organizatori, in total, 35 de premii, mentiuni si premii speciale, insotite de diplome si sume de bani in valoare totala neta de 4.350 lei, la care s-a adaugat si premiul oferit de Grupul de firme Apan (echivalent al marelui premiu) castigat, in functie de punctajul obtinut in concurs, de Enache Lorena Nicola din Galati. De asemenea, s-au oferit diplome de participare si pentru ceilalti competitori prezenti in finala, iar institutiile de la care au provenit toti concurentii au primit certificate de apreciere.

Dupa finalizarea concursului, au avut loc microrecitaluri sustinute de elevi, absolventi si profesori ai Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” si momente de dans modern prezentate de absolventii clasei de specialitate coordonati de profesor-coregraf Liliana Stan. Evenimentul a continuat cu recitalul prezentat de Marius Balan, participant la selectia nationala Eurovision 2017.

Comentarii

comentariu

About the Author