Published On: mie, Mar 29th, 2017

FII RESPONSABIL! STERILIZEAZA-TI CATELUL! NOI TE AJUTAM!

Campania se adreseaza proprietarilor si iubitorilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului.

          Participantii, proprietari de animale, vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan.

          Cainii de rasa comuna aduti de iubitorii de animale vor fi sterilizati si identificati prin crotal distinct al asociatiei.

          Echipa medicala este asigurata de Asociatia Dog Rescue Romanian.

          Punctul de sterilizare este amenajat in Radu Negru, str Sebe]ului nr 7, Bl N2, parter.

          Programul de lucru este zilnic intre orele 9.00 – 18.00, si dupa caz, pana la sterilizarea ultimului caine al carui stapan asteapta.              

          Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti, nr.39 sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400  in intervalul orar 8-16.

          Persoanele care doresc sa se inscrie vor  declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care si aduce la sterilizat din care , femele si masculi.

          Aceste informatii sunt inregistrate in registrul de evidentei se completeaza la secretariat si apoi la punctul de sterilizare.

          Fiecarei persoane i se comunica : numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului cainelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar inregistrarii [n RECS) , recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator.

          Va reamintim ca detinatorii de caini de rasa comuna si metisii acestora au obligatia de a steriliza, microcipa si inregistra cainii in Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan. Sanctiunile pentru nerespectarea acestor reglementari sunt cuprinse intre 2000 si 10000 lei.

 

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-