Published On: lun, Mar 20th, 2017

Elevii problema din municipiu in vizorul politistilor

In cursul zilei de 17 martie, politisti din cadrul Biroului Proximitate au actionat in zona unitatilor de invatamant preuniversitar precum si pe itinerariile parcurse de elevi catre acestea.

Cu aceasta ocazie, au fost efectuate controale la 5 unitati de invatamant, au fost verificati 5 paznici, purtandu-se discutii cu factorii de conducere in scopul identificarii elevilor problema, fiind depistati 6 elevi care absentau nejustificat de la cursuri, iar alti 6 au fost consiliati si atentionati cu privire la modul de comportare.

Totodata, politistii au actionat si pentru prevenirea violentei in familie, in cadrul unei intalniri cu parintii elevilor unei gradinite din municipiu, participantii fiind informati cu privire la definitia si formele de manifestare a acesteia.

De asemenea, au fost legitimate 13 persoane, verificate 4 societati tip cafe-bar si 2 sali de jocuri de noroc, situate in zona unitatilor de invatamant, fiind aplicata o sanctiune contraventionala, in valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Comentarii

comentariu

About the Author