Published On: lun, Mar 13th, 2017

Doi soferi, pregatiti de bataie, au fost prinsi de politisti cu mai multe obiecte periculoase in masina

In seara de 11 martie, la ora 21:15, politisti de ordine publica si de la actiuni speciale au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Soseaua Buzaului, din municipiu, in care se aflau 4 persoane.

Politistii au verificat interiorul masinii si au gasit, in cotiera de pe bancheta, 2 boxuri metalice, care ii apartineau conducatorului autoturismului. Toate persoanele in cauza au fost conduse la sediul Politiei Municipiului, unde cercetarile au fost preluate de politistii de investigatii criminale. A fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de port fara drept de obiecte periculoase, cele 2 boxuri fiind ridicate in vederea cercetarilor.

Mai mult, in noaptea de 11 spre 12 martie, la ora 00:20, politisti din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila, in urma unui control efectuat intr-un autoturism ce afla in zona discotecii din localitatea Latinu, au gasit in portbagaj un baston telescopic metalic. Politistii l-au ridicat in vederea continuarii cercetarilor si detinatorului masinii i-au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de port fara drept de obiecte periculoase.

Comentarii

comentariu

About the Author