Published On: mar, Mar 21st, 2017

Cum sa castigi un pariu in trei pasi (pe care agentii de pariuri nu ti-i vor spune)

Cum sa castigi un pariu in trei pasi (pe care agentii de pariuri nu ti-i vor spune)

Pariurile sportive sunt o modalitate riscanta de a-ti umple timpul liber sau chiar de a incerca sa faci bani. Insa, atunci cand sunt facute judicios, pariurile pot fi un sport interesant si captivant de privit.

Dar cum sa obtii maximumul din pariul tau? Care este modalitatea cea mai buna pentru a ocoli trucurile folosite de agentii de pariuri?

Totul consta in gasirea celor mai bune oportunitati pe site-uri de pariuri sportive precum casa de pariuri 888sport. Indiferent daca e vorba de preturile, pietele sau cea mai buna perioada pentru a plasa pariurile tale, urmeaza aceste sfaturi de la un fost angajat in domeniul plasarii pariurilor sportive si afla cum poti sa beneficiezi la maximum de experienta ta de pariere.

1. Cunoaste sportul tau in cele mai mici detalii

Nu este doar vorba de care echipa a castigat ultimele sase meciuri, ci despre cat de bun este jocul lor, atat la atac, cat si la aparare. Joaca intr-adevar bine sau au fost pur si simplu norocosi?

Care jucator de tenis are neitelegeri cu propriul antrenor? Jucatorul de golf poate sa fi castigat doua jocuri importante sezonul acesta, insa care este experienta lui in meciurile in serie?

Acestea sunt detaliile pe care trebuie sa te bazezi atunci cand vrei sa faci un pariu.

2. Favorit nu inseamna intotdeauna castigator

Poate parea evident, insa este dificil pentru cineva care pariaza sa reziste influentei agentului de pariuri sportive, un exemplu? Atunci cand Rafael Nadal a castigat impotriva lui Fabio Fognini la Barcelona Open in aprilie, agentii de pariuri il favorizau pe Nadal la 1/10.

La suprafata, pariul ar avea sens. Nadal este ”Regele Zgurii” si a castigat acest turneu de opt ori, intrecand orice record.

Ceea peste ce agentii de pariuri au trecut cu vederea este faptul ca Fognini castigase impotriva lui Nadal cateva luni inainte la Rio de Janeiro. Acest lucru, in combinatie cu recordul lui Fognini la lovituri, face plasarea pariurilor la 8/1 cu sens.

Fognini a reusit sa castige impotriva lui Nadal dupa ce a avut 2-0 la seturi.

3. Nu te baza pe un singur agent de pariuri. Exploreaza!

In business-ul pariurilor sportive se pune un mare accent pe loialitate fata de un brand. Asta se intampla deoarece este o nisa competitiva, iar agentii de pariuri vor incerca sa te convinga sa pariezi doar la ei.

Ei pot face acest lucru prin diferite scheme menite sa dezvolte loialitatea sau prin oferte pentru utilizatorii abituali. Insa tu nu ai trebui sa ii lasi sa te convinga sa nu explorezi. Gaseste o platforma de pariuri online pentru a vedea care agent de pariuri are preturile cele mai bune pentru piata ta.

 

Controleaza ofertele disponibile pentru pariuri specifice. Primul marcator este unul dintre pariurile sportive cele mai populare in fotbal, respectiv orice agent de pariuri are o oarecare oferta pentru el.  

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-