Published On: vin, Mar 17th, 2017

Cristina Neagu scrie istorie / A castigat din nou Balonul de Aur si a devenit prima jucatoare din istorie care a castigat acest trofeu de trei ori

Cristina Neagu a devenit astazi prima jucatoare din istorie care castiga de 3 ori in cariera titlul de cea mai buna handbalista. Dupa ce a obtinut acest trofeu in 2010 si 2015, romanca a fost din nou votata cea mai buna jucatoare a lumii. Neagu le-a devansat pe Nora Mork (Norvegia) si Nycke Groot (Olanda).

Jucatoarea lui Buducnost, care va sosi in vara la Bucuresti, pentru a imbraca tricoul CSM-ului, se declara surprinsa si coplesita.

"Sunt coplestita de emotii. Daca in 2015 eram destul de sigura ca as putea castiga trofeul, acum ma asteptam mai putin. Aveam sperantele mele, din moment ce am fost nominalizata, dar anul asta chiar sunt coplesita. Cred ca sunt singura jucatoare din istoria handbalului care a castigat de 3 ori trofeul acesta. As vrea sa multumesc tuturor celor care m-au votat, celor care au incredere in ceea ce fac pe teren. Cu echipa nu am avut cele mai bune performante, au fost apreciate mai mult rezultatele individuale. In plus, dintre toate jucatoarele nominalizate am avut cele mai putine meciuri jucate. Sunt mandra si foarte fericita", a spus Cristina Neagu pentru ProSport.

Comentarii

comentariu

About the Author