Published On: Soare, Mar 12th, 2017

Copacul blestemat din Lanurile / Un barbat s-a spanzurat de un copac de la marginea satului, fiind a patra persoana care s-a spanzurat de copacul respectiv

Sambata, 11 martie, Corbu Ion in varsta de 45 ani din sat Lanurile, comuna Viziru a ales sa-si puna capat zilelor spanzurandu-se de un copac. Acesta a fost internat in spital, dar diagnosticul medicilor a fost imbucurator, stabilind ca barbatul nu avea probleme de sanatate. Dupa ce a fost in vizita la fratele sau mai mare, cand a plecat spre casa a ales sa se intoarca pe un drum mai putin populat, mergand prin via de marginea satului. Dupa o perioada lunga de timp, parintii acestuia vazand ca nu mai ajunge acasa, l-au sunat pe fiul lor mai mare pe nume Gigi sa-l intrebe daca stie ceva de Ion pentru ca nu a ajuns acasa. In urma cautarilor acestia l-au gasit spanzurat de un copac pe drumul viei de la marginea satului.

Corpul decedatului se afla la morga, urmand sa fie ridicat de parinti in cursul zilei de luni. Nu se cunosc motivele care l-au impins pe barbat la acest gest extrem, intrucat nu a lasat un bilet de adio.

Satenii sustin ca pomul respectiv este unul blestemat deoarece s-au mai spanzurat si alte trei persoane de-a lungul anilor.

Comentarii

comentariu

About the Author