Published On: vin, Mar 10th, 2017

Catalin Iordache(PND): ”Domnule presedinte avand in vedere rezultatele echipei de handbal bugetul ar trebui suplimentat / Chiriac: “Daca vom considera ca echipa trebuie sa castige Liga campionilor, bugetul va fi marit”

Astazi, in cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Judetean in care s-a votat bugetul pentru anul 2017 spiritele s-au incins. Consilierii judeteni au votat si bugetul echipei de hanbal pentru acest an este 2.5 milioane de lei. Consilierul judetean PND, Catalin Iordache a spus ca avand in vedere rezultatele echipei din acest sezon, suma alocata ar trebui sa fie marita, nu sa stagneze pentru mai multi ani in jurul aceluiasi prag. Aceasta propunere vine in contextul in care la inceputul acestui an s-a discutat in presa centrala sportiva despre conditiile in care fetele au facut deplasarea la Bucuresti, pentru derby-un cu CSM.

“ Domnule presedinte avand in vedere rezultatele echipei de handbal, de felul in care se pregateste echipa si de felul in care se desfasoara lucrurile la echipa ar trebui sa suplimentati suma nu s-o tineti asa de ani de zile. Suma pentru echipa de handbal e ridicola, pentru locul doi in campionatul national… Este o suma pentru o echipa de mijlocul clasamentului. Trebuie sa ne hotaram, ori le dam bani putini si ii lasam in pace si speram sa nu retrogradeze, ori vrem sa stea acolo pe locul doi si le dam mai multi bani. Ati vazut ca a fost povestea cu pizza, cu deplasarea la Bucuresti, etc. Eu va garantez ca 20 de lei, ca sa manance un sportiv, este o suma…doar la domnul Stancu, la pranzul ala poate manca echipa asta. Haideti sa nu ne mai batem joc de jucatoare si sa le dam sa manance cat trebuie, ce trebuie, echipamentul necesar si asa mai departe. Sunt dispus sa le cumpar eu echipamentul de incalzire pentru ca n-au”, a spus Catalin Iordache.

Raspunsul presedintelui CJ a fost unul sec dupa ce consilierul PND s-a oferit sa cumpere din bani proprii echipament de incalzire, spunand ca bugetul este mentinut la acelasi nivel din dorinta de a atrage finantatori privati: “Asta era si ideea, sa aducem si parteneri privati la echipa.”

Chiriac a continuat spunand ca bugetul s-a facut impreuna cu conducerea clubului si este unul suficient pentru performanta.

“Domnule consilier, acest buget este facut impreuna cu conducerea clubului de handbal si eu va spun ca este indestulator pentru performanta. Daca va fi nevoie si vom considera ca aceasta echipa trebuie sa castige Liga Campionilor, impreuna cu dumneavoastra vom pune in dezbatere si vom vota un proiect de hotarare prin care vom mari cotizatia. Deocamdata trebuie sa aducem acest club acolo unde este si trebuie sa se mentina acolo cu acest buget si va spun ca este indestulator”, a adaugat Chiriac.

Dialogul dintre cei doi a continuat, Catalin Iordache tragand un semnal de alarma privind modalitatile in care sunt cazate fetele de la echipa in deplasari. Chiriac a ironizat acest lucru spunand ca “ce fetele vor sa fie cazate la hoteluri de cinci stele?!”

Catalin Iordache: “O sa depun un amendament pentru ca presupun ca d-voastra nu stiti in ce conditii dorm fetele aceste, in ce conditii mananca in deplasari.”

Francisk Chiriac: “La hoteluri…”

Catalin Iordache: “Sunt hoteluri si hoteluri, dupa cum bine stiti.”

Francisk Chiriac: “Dar vor cinci stele?”

Catalin Iordache: “Nu vor cinci stele, si ce nu ar merita cinci stele la locul doi in clasamentul national?!”

Francisk Chiriac: “Bineinteles si sase! (n.r. a spus ironic acesta)”

Catalin Iordache si-a incheiat interventia spunand ca aceasta ironia il lasa rece.

“Ironia d-voastra sa stiti ca nu ma impresioneaza, am mai vazut presedinti ca d-voastra si o sa mai vad. Rugamintea mea este daca tot va ocupati de chestia asta, ca vad ca va pricepeti la handbal, n-ar fi cazul sa va pricepeti si la fotbal unde nu se da niciun ban si la alte sporturi unde e aceeasi situatie, daca tot discutam despre asta?! Parerea mea este ca ne luati la misto”, a conchis sursa citata.

Comentarii

comentariu

About the Author