Published On: joi, Mar 30th, 2017

Aneta Udristioiu poate ajunge la CSM Bucuresti / Dragos Chirita: “Pentru noi ar fi o mandrie sa putem oferi jucatoare la un club atat de puternic”

Se anunta o vara fierbinte pentru handbalul romanesc. Chiar daca toate privirile au fost acaparate de campioana CSM Bucuresti cu transferurile handbalistelor Cristina Neagu, Amanda Kurtovic si Marit Malm Frafjord, si echipe precum Corona Brasov, SCM Craiova, HCM Rm. Valcea si Dunarea Braila promit mutari importante pe piata transferurilor. 

Directorul sportiv a spus intr-un interviu oferit celor de la Prosport, ca in ciuda plecarilor importante din aceasta vara, echipa se va lupta pentru podium si in sezonul viitor.

”Vor pleca mai multe jucatoare, dar si noi am transferat deja cinci handbaliste, doua romance si trei straine. In 2017 avem cel mai mare buget din istoria clubului, 3.6 milioane de lei (n.r. aproximativ 800.000 de euro), fara a pune la socoteala si contributia sponsorilor. Incercam sa terminam pe locul 2, pozitie care nu este deloc intamplatoare, ci pentru ca in vara trecuta am adus la Braila tot ce s-a putut lua mai bun de pe piata interna. Astfel, ne gandim sa ne inscriem chiar in Liga Campionilor(…) Vom anunta si noul antrenor si jucatoarele noi care vor veni la echipa. Deocamdata, mai avem de munca in acest sezon si nu pot confirma niciun nume”, a declarat Dragos Chirita, directorul sportiv al Dunarii Braila.

Pana in acest moment sunt confirmate plecarile Gabrielei Perianu si Madalinei Zamfirescu in Ungaria. De asemenea,  se zvoneste ca Eliza Buceschi, Timea Tatar si Bianca Tiron vor pleca la Corona Brasov, in timp Gabriella Szucs are oferte de la Corona si Dinamo. De asemenea, Aneta Udristioiu, una dintre cele mai in forma jucatoare de la HC Dunarea Braila, e posibil sa ajunga din vara la CSM Bucuresti, negocierile fiind confirmate de tabara braileana.

”Udristioiu mai are un an de contract, dar si o clauza de reziliere. Daca va fi achitata, va pleca la CSM Bucuresti, pentru noi ar fi o mandrie sa putem oferi jucatoare la un club atat de puternic”, a adaugat Dragos Chirita. 

Comentarii

comentariu

About the Author