Published On: mar, Feb 21st, 2017

VIDEO: Costel Margarit si-a filmat protestul: “Primarul este manipulat si invatat de partid sa ne fure”

Costel Margarit, braileanul care a iesit in strada in semn de protest dupa ce taxa s-a majorat de salubritate cu 54% continua "razboiul" cu administratia locala. Dupa ce a prostestat pentru mai multe zile, fara succes, barbatul a inceput sa-si filmeze protestele si sa le posteze in mediul online. Acest lucru s-a intamplat la finalul saptamanii trecute, cand Margarit a postat primul clip pe contul sau de Facebok. In aceasta inregistrare il ataca dur pe primarul Dragomir numindu-l hot. Mai mult, acesta sustine ca primarul este invatat de partid sa fure si ca edilul sef “este mai pervers ca Bunea Stancu, o sa fie mai jigodie”.

“De ce alerg? Nu… dupa cine alerg! Alerg dupa un cetatean cu o masca de primar, pe care l-am prins cu mana in buzunar. E ascuns, baricadat in aceasta cladire si alerg dupa el. Sper sa-l prind. Vreau sa-l iau de gat, sa-l aduc in fata dvs, aici, si sa-l iau la intrebari: <<Primare, de ce ne furi bani? De ce bagi mana in bugetul familiilor noastre? Cu ce drept? >>Pentru ce crezi ca te-am pus noi acolo pe tine, ca sa ne reprezinti: ca sa ne furi, sau ca sa ne aperi drepturile? Tu si cu ceilalti 27 (de consilieri municipali – n.r.) pe care-i ai pe langa tine, plus relicva aia UTC-ista, care te consiliaza si ala tot din banul meu platit; de ce-l tii langa tine?”.

Sa-l am in fata, aici, sa-l strang de gat, sa-i zic: <<De ce ne minti, ma? Ne minti ca am pus mai mult gunoi! Nu, ma, tu n-ai reciclat, ma! Tu si celalalt care te consiliaza, ma!>>, sustine protestatarul.

Totodata, braileanul il taxeaza pe primar si pentru faptul ca participa la evenimente sportive, spunand ca nu acesta din urma nu da niciun ban pentru sportul brailean si din acest motiv nu are niciun drept sa participe la astfel de evenimente.

”Ma, nu ti-e rusine, ma! Tu n-ai niciun drept! Tu incasezi bani de la clubul ala si nu dai nimic, ma, n-ai dat nimic, ma! Stiu ca si  eu o am pe fata mea la volei si stiu cati bani cheltuia. Dar sa nu dea Dumnezeu sa te prin vreodata in sala, cand ea va juca, pentru ca ea nu te reprezinta pe tine, ma hotule! Hotule, ma, ca ne furi banii, ma!”.

Comentarii

comentariu

About the Author