Published On: mar, Feb 7th, 2017

Un moldovean cautat la nivel national a fost prins de politistii braileni

Luni, 5 februarie, la ora 19:30, politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale l-au depistat, in municipiul Braila, pe un tanar de 31 de ani, urmarit la nivel national. La data de 19.01.2017, Judecatoria Botosani a emis pe numele lui mandat de executare a pedepsei inchisorii de 6 ani, pentru comiterea infractiunii de tentativa la talharie calificata.

In fapt, in noaptea de 3 spre 4 iunie 2013, impreuna cu alte doua persoane, s-ar fi deplasat intr-un sat din judetul Botosani, si, prin escaladarea gardului, ar fi patruns in curtea unei persoane varstnice, cu intentia de sustrage bani. In momentul in care victima i-a surprins, suspectii ar fi lovit-o cu pumnii in zona capului, dupa care ar fi fugit. Acesta a fost introdus intr-un penitenciar din Galati.

Reamintim ca, in ziua de 1 februarie, politistii Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat, in municipiul Braila, pe un barbat de 32 de ani, brailean, care era urmarit la nivel national.  La data de 19.01.2017, Judecatoria Botosani a emis pe numele lui mandat de executare a pedepsei inchisorii de 3 ani, pentru comiterea infractiunii de tentativa la talharie calificata.

Comentarii

comentariu

About the Author