Published On: mie, Feb 8th, 2017

Un minor a fost prins in miez de noapte la volanul unui autoturism pe Calea Calarasilor

La data de 6 februarie, politistii de la structurile de ordine publica si rutiera, impreuna cu politisti de la actiuni speciale, au actionat in municipiul Braila si in orasul Faurei, pentru depistarea in trafic a conducatorilor auto care incalca normele rutiere, precum si pentru sanctionarea faptelor care aduc atingere sigurantei publice. Pe parcursul actiunilor, au oprite si controlate in trafic 59 de autovehicule, si au testati cu aparatul etilotest 35 de soferi, nefiind constatate nereguli.

De asemenea, au fost constatate doua infractiuni si au fost aplicate 49 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 13.815 lei, dintre care 44 la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

In urma acestei actiuni, la ora 23:30, un echipaj format din politisti de siguranta publica si pentru actiuni speciale a oprit in trafic, la intersectia strazii Chisinaului cu Calea Calarasilor, din municipiu, autoturismul condus de catre un brailean de 17 ani. Acesta a fost condus la sediul politiei, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author