Published On: vin, Feb 10th, 2017

Un hot care a spart o locuinta in prima luna a anului a fost prins de politisti

La data de 15 ianuarie 2017, un brailean de 64 de ani a sesizat la politie ca, in perioada 08-15.01.2017, persoane necunoscute au patruns prin efractie intr-un imobil nelocuit, din municipiu, care apartine fiicei sale, si au sustras mai multe bunuri (televizoare, produse electrocasnice, articole incaltaminte s.a.), prejudiciul fiind estimat la valoarea de 10.000 de lei.

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale au efectuat activitati specifice si, in ziua de 08.02.2017, au stabilit ca persoana care ar fi comis fapta este un tânar de 22 de ani, brailean.

Fata de acesta s-a dispus, in baza ordonantei, retinerea pentru 24 de ore si, ieri, 9 februarie, a fost prezentat Judecatoriei Braila de catre procurorul de caz, cu propunere de arestare preventiva. Instanta de judecata a admis propunerea Parchetului si a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 zile, pentru savârsirea infractiunii de furt calificat.

Acesta a fost incarcerat in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmând ca judiciaristii sa-i stabileasca intreaga activitate infractionala. Prejudiciul a fost recuperat partial.

Comentarii

comentariu

About the Author