Published On: lun, Feb 20th, 2017

Un brailean, patron de firma, s-a ales cu dosar penal pentru furt de gaze naturale

In zilele de 17 si 18 februarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 67 de societati comerciale, legitimate 330 de persoane, 93 fiind controlate corporal sumar, si oprite in trafic 280 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 76 de soferi. De asemenea, au fost constatate 191 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 74.000 de lei, si 2 infractiuni de furt.

Dintre amenzile aplicate, 119 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 6 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 28 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 10 la alte acte normative. Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 2 permise de conducere, au retras 6 certificate de inmatriculare si au confiscat bunuri in valoare de 2500 de lei.

In noapte de sambata spre duminica, in jurul orei 00:00, politisti din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila l-au depistat pe un brailean, in varsta de 48 de ani, administrator al unei societati din localitatea Chiscani, in timp ce sustragea gaze naturale pentru a alimenta centrala termica din interiorul cladirii. Politistii au intocmit in cauza dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author