Published On: vin, Feb 17th, 2017

Sanctiuni de peste 52.000 de lei aplicate de politistii braileni intr-o singura zi

In ziua de 15 februarie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 105 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 23.900 de lei, au ridicat in vederea suspendarii 7 permise de conducere si au retras 3 certificate de inmatriculare. 

Politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, impreuna cu cei din cadrul Biroului Rutier si Postului de Politie Comunal Galbenu, au actionat, in municipiu si judet, pe linia respectarii normelor legale privind circulatia pe drumurile publice, ordinea si linistea publica si actele de comert.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate 2 societati comerciale, legitimate 61 de persoane si controlate 63 de vehicule, fiind testati 20 de conducatori auto, au fost ridicate in vederea suspendarii 6 permise de conducere si au fost retrase 1 certificat de inmatriculare.

De asemenea, politistii au constatat 104 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 28.145 de lei, dintre care 101 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002  privind circulatia pe drumurile publice, si 3 la alte acte normative.

Comentarii

comentariu

About the Author

-