Published On: mie, Feb 8th, 2017

Politistii braileni au confiscat peste 30 de tone de nisip

Share This
Tags

La data de 6 februarie, ora 11:00, politistii Postului de Politie Comunal Sutesti au depistat in trafic, pe DN 22, in comuna Sutesti, un ansamblu de vehicule, compus din autoutilitara si semiremorca, condus de catre un barbat de 30 de ani, din judetul Buzau.

In urma controlului efectuat, politistii au constatat ca acesta transporta cantitatea de 32,6 tone de nisip pentru constructii, fara a avea documente care sa ateste provenienta.

Astfel, in conformitate cu prevederile Legii 12 din 1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, s-a procedat la ridicarea in vederea confiscarii a intregii cantitati de nisip, care valoreaza 1.340 de lei, si predarii unei societati din localitatea braileana Sutesti.

Fata de cel depistat s-a luat masura sanctionarii cu amenda in valoare de 500 de lei, conform aceleiasi legi, si, intrucat nu avea tichetul de cantar la bordul autovehiculului, politistii i-au mai aplicat o amenda de 500 de lei, conform H.G. 1373 din 2008 privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author