Published On: joi, Feb 9th, 2017

Politistii au actionat in Braila si Insuratei / In cateva ore s-au dat amenzi de peste 11.000 de lei

La data de 7 februarie, politistii de la structurile de ordine publica si rutiera au actionat in municipiul Braila si in orasul Insuratei, pentru prevenirea faptelor comise cu violenta pe fondul consumului de alcool, a ilegalitatilor in domeniul comertului, precum si pentru combaterea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectarii normelor in vigoare.

Pe timpul actiunilor, au fost verificate 6 unitati tip cafe-bar, legitimate 86 de persoane, dintre care 23 controlate corporal sumar, si oprite in trafic 54 de autovehicule.

De asemenea, au fost aplicate 52 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 11.515 lei, dintre care 45 la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 la 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 2 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere si retras doua certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author