Published On: mie, Feb 8th, 2017

Poleiul si vantul puternic au facut ravagii pe DN2B, drumul care leaga Braila de Buzau

Poleiul creat in aceasta noapte a ingreunat foarte mult traficul pe DN2B, drumul national care leaga Braila de Buzau. Soferii care au circulat pe drumul respectiv au spus ca din cauza poleiului si a vantului puternic, au parcurs tronsonul respectiv in aproximativ patru ore, desi este un drum de circa 40 de minute. O coloana de masini lunga de cativa kilometri s-a format pe aceasta artera deoarece masinile nu nu mai puteau inainta din cauza poleiului, cum a fost in zona critica Bentu-Cilibia-Balhacu din judetul Buzau, sau din cauza blocajelor aparute in urma incidentelor rutiere cauzate de carosabilul extrem de alunecos, cum s-a intamplat intre localitatile Mircea Voda si Filipesti din judetul Braila.

Intre Mircea Voda si Filipesti cinci autoturisme au ajuns in sant, dupa ce soferii au pierdut controlul masinilor. In cel mai grav accident a fost implicata o duba care s-a rostogolit de mai multe ori. Din fericire, soferul si pasagerul din dreapta nu au fost raniti grav, scapand cu cateva zgarieturi. Totusi, in zona s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri si un echipaj SMURD.  

Soferii au fost foarte revoltati de faptul ca angajatii CNADNR, desi se aflau in zona cu mai multe sararite, nu imprastiau material antiderapant. Dupa ce in zona si-a facut aparatia presa, sararitele au inceput sa imprastie material antiderapant.

Comentarii

comentariu

About the Author