Published On: mar, Feb 28th, 2017

Opreste un atac cardiac intr-un minut cu acest ingredient din bucatarie

Medicii spun ca un atac cardiac poate curma viata unui om in mai putin de un minut. Medicul Christopher Stransfort, in varsta de 35 de ani sustine ca pana acum nu a pierdut niciun pacient din cauza atacului cardiac datorita unei retete speciale care contine ardei iute.

Pentru a opri un atac de cord iminent ai nevoie de un ingredient pe care il gasesti in bucataria proprie, ardeiul iute. Medicul sustine ca ardeiul iute controleaza ritmul cardiac si ajuta la ducerea sangelui prin partile cele mai importante ale corpului.

Iata cum se prepara reteta medicului Christopher Stransfort: pune o lingurita de pulbere de ardei iute intr-o cana cu apa, apoi amesteca si bea cate 5-10 picaturi. Daca observi ca starea ta nu se imbunatateste in 5 minute atunci mai bea inca 5-10 picaturi.

Cel mai important aspect al acestui tratament este ca, in cazul unui atac cardiac, ardeiul iute ajuta la o recuperare rapida a muschiului inimii. Cercetatrile in domeniu au demonstrat ca una din trei femei moare de un atac cardiac in fiecare zi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-