Published On: mar, Feb 21st, 2017

Mascatii au luat cu asalt societatile comerciale din municipiu si judet

Politistii braileni au actionat, ieri, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

Ieri, politisti din cadrul Biroului Rutier, Biroului Ordine Publica, Serviciului pentru Actiuni Speciale si cei ai Politiei Orasului Insuratei, sprijiniti de jandarmi, au actionat in municipiu si judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 18 societati comerciale, legitimate 85 de persoane, 20 fiind controlate corporal sumar, si oprite in trafic 57 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 20 de soferi. De asemenea, au fost constatate 82 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 19.300 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 80 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 2 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 1 permis de conducere si au retras 1 certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author