Published On: vin, Feb 17th, 2017

Marian Petrache, presedintele interimar PNL Braila, acuzat de luare de mita si santaj / Petrache: “Demisionez din functiile din partid”

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, a fost vineri dimineata la DNA, unde a aflat ca este pus sub invinuire pentru santaj si luare de mita, in urma unui denunt pentru niste fapte care s-ar fi petrecut acum noua ani. Anchetatorii sustin ca in perioada in care era secretar de stat in Ministerul de Interne, intre 2007-2008, l-ar fi santajat pe primarul din Jilava, iar in schimb ar fi primit o excusie la Monte Carlo.

Din primele informatii, denuntatorul ar fi Adrian Mladin, fost primar din Jilava. In denunt, Mladin sustine ca i-ar fi platit lui Petrache o excursie la Monte Carlo, in valoare de 2.000 de euro.

"Acum noua ani l-am santajat eu. Si-a adus aminte. Cum sa-mi santajez eu propriul primar? Nu vi se pare ca e strigator la cer?(…) Demisionez din functiile din partid: presedinte al organizatiei Ilfov si secretar general interimar ", a spus Petrache.

In schimb, Petrache a spus ca nu va renunta la postul de presedinte al Consiliului Judetean Ilfov, pentru ca a fost ales ca membru al CJ Ilfov

Comentarii

comentariu

About the Author