Published On: joi, feb. 2nd, 2017

Marian Dragomir: “Nu putem sa comparam un microbuz maxi-taxi de la care cadeau usile cu un autobuz de mica capacitate NOU, mai mare decat acel maxi-taxi”

In ultima sedinta a Consiliului Local Municipal, consilierul local independent Lucian Caprariu a spus ca a fost informat de cetateni ca unii soferi Braicar au un comportament si un limbaj asemeni “ciobanilor de pe tarla”. Primarul Dragomir nu a ramas indiferent la aceste acuzatii si imediat dupa sedinta Consiliului a avut o discutie telefonica cu directorul Braicar, Cornel Sandulescu. Chiar daca initial, a deviat putin de la subiect, enumerand proiectele reusite in ceea ce priveste Braicar-ul si pe cele ce urmeaza sa fie implementate in viitor, Dragomir a spus ca au mai existat plangeri ale cetatenilor in ceea ce priveste limbajul si comportamentul soferilor. Acesta a spus ca a avut o intalnire mai aprinsa cu un grup de soferi, dupa ce unul dintre acestia a avut un limbaj neadecvat fata de o batrana.

VEZI SI: Consilierul municipal independent, Lucian Caprariu: “Unii soferi de pe autobuzele Braicar au un limbaj ca ciobanii de pe tarla”

“Imediat dupa sedinta am avut o discutie telefonica cu domnul Sandulescu(n.r. directorul Braicar), dar eu am avut o intalnire la sfarsitul anului trecut cu angajatii Braicar, inclusiv cu soferii, in care le-am explicat ca Primaria are intentii foarte serioase de investitii la Braicar. Nu ne dorim ca atitudinea unui numar restrans de persoane de la acea societate sa puna in umbra toate eforturile pe care noi le facem la Braicar. Sa nu uitam ca faptul ca anul trecut am cumparat 12 autobuze de mica capacitate, anul acesta am pus in proiectul de buget pentru 2017 patru autobuze de mica capacitate, 16 autobuze de medie capacitate, 20 de statii noi in municipiu si 40 de automate de bilete. In plus, am discutat cu cei de la Braicar si acestia vor schimba si actualele automate de bilete, in sensul rebranduirii acestora. Discutam la modul foarte serios despre inlocuirea panourilor de informare a statiilor. Avem intentii foarte serioase cu Braicar in ultima perioada, in acest sens pe toate autobuzele s-au instalat GPS-uri.

Soferii au spus ca se vor comporta civilizat, dar de la declaratii pana la fapte e mult. De cand am devenit primar au mai fost reclamatii referitoare la comportamentul soferilor. Ba chiar am invitat un grup de soferi la birou la mine pentru a avea o discutie foarte aprinsa pe acest subiect. Unul dintre soferi se adresasera unei doamne intr-un mod anume fara sa o jigneasca, dar nu era limbajul cel mai potrivit”, a spus edilul sef.

Totodata, primarul a spus ca este multumit de autobuzele de mica capacitate si le-a transmis cetatenilor care se plang de aceste autobuze de mica capacitate ca nu se poate compara un maxi-taxi de la care cadeau usile, cu aceste autobuze care sunt noi.

“Autobuzele de mica capacitate sunt mai mari decat microbuzele care au circulat pe acele trasee si sunt noi. Au termen de garantie si nu putem sa comparam un microbuz de la care cadeau usile cu un autobuz de mica capacitate NOU, mai mare decat acel microbus. Iar in ceea ce priveste frecventa lor, acesta este si motivul pentru care vrem sa mai achizitionam inca patru mici, ca pe traseele 16 si 17 sa avem un flux si un trafic mult mai intens”, a adaugat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author