Published On: joi, Feb 2nd, 2017

Marian Dragomir: “Nesimtirea este la superlativ… sa tai pomii din Parcul Monument cu drujba”

caruta_furt_de_copaci_infobrailaMarian Dragomir a scris pe un site de socalizare ca politistii au surprins un grup de persoane care taiau cu drujba copaci din Parcul Monument. Dupa ce politistii i-au observat in fapt, indivizii au abandonat caruta si au fugit calare. Oamenii legii au demarat investigatii pentru a-i identifica pe barbate.

“Marti seara, Politia a surprins un grup de indivizi care taiau cu drujba copaci din Parcul Monument. Acestia au abandonat caruta si au fugit calare! Caruta a fost confiscata. Pentru identificarea autorilor se fac cercetari.

Concluzii:

1. Nesimtirea este la superlativ… sa tai pomii din Parcul Monument cu drujba. Imaginile spun tot

2. Totusi, circulatia carutelor este interzisa in Municipiul Braila. Indivizii acestia cred ca sunt campioni ai amenzilor: de la Politia Nationala, de la Politia Locala…

3. Chiar daca ei nu platesc amenzile, nu scapa de efectele lor: si azi am semnat pentru transformarea in zile de munca in folosul comunitatii a amenzilor neplatite – Neculai C. D. – 64.900 lei din amenzi neplatite!!! Sper ca instanta de judecata sa nu caute tertipuri pentru absolvirea acestora

4. Vom intensifica patrularile si verificarile in zona. Apelez la toti brailenii ca atunci cand vad astfel de fapte sa sune la 112 si sa posteze fotografii si filmari cu astfel de indivizi”, a scris Dragomir .

Comentarii

comentariu

About the Author