Published On: vin, Feb 3rd, 2017

Marian Dragomir isi completeaza echipa de consilieri: “Femeie, tanara, neimplicata politic”

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Marian Dragomir a spus ca vrea sa-si mai angajeze un consilier personal. In prezent, edilul sef are doi consilieri personali, fostul primar Aurel Siminionescu, care il ajuta in problemele ce tin de administria publica, si Camelia Dragomir Balanica, consilier pe probleme de informatica si dezvoltare. Cel de-al treilea consilier, va completa echipa de consilieri si se va ocupa de zona de gospodarire locala. Dragomir a spus ca noul consilier isi va desfasura cea mai pare parte a activitatii pe teren, verificand operatorii de salubritate si angajatii Seroplant.

Primarul nu i-a dat numele consilierului, dar a spus ca este o femeie, tanara, neimplicata politic, care nu face si nu a facut vreodata parte din vreun partid. Numele va fi facut public cand toate documentele vor fi finalizate. Trebuie precizat faptul ca postul de consilier personal al primarului nu se ocupa prin concurs, ci este la libera alegere a edilului sa decida cu cine vrea sa lucreze.

“Am sa ma gandesc, dar as vrea ca urmatorul consilier personal pe care il iau sa urmareasca modul de implementare al colectarii selective, pentru ca e nevoie aici. Sa fie permanent in oras pentru a vedea daca societatile de salubrizare ridica gunoiul la timp. Sa imi faca informari periodice vizavi de aceste aspecte privind amplasarea containerelor pentru cele doua fractii: umeda si uscata. Sa urmareasca modul in care intervenim cu Seroplant pentru toaletarea spatiilor dintre blocuri, pentru plantarea de pomi atunci cand vom incepe. Va fi o persoana tanara, neimplicata politic, care nu este membra a niciunui partid si nici nu a fost vreodata. Provine din mediul privat. O sa anunt numele la momentul potrivit. Nu am luat inca hotararea definitive. Voi spune cine este in momentul in care o sa am documentele complete”, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author