Published On: joi, Feb 2nd, 2017

Marian Dragomir: “In cursul acestui an vom incepe sa facem cat mai multe locuri de parcare in imediata apropiere a marilor bulevarde”

Marian Dragomir a spus astazi, in cadrul unei conferinte de presa ca pentru a fluidiza traficul pe mai multe strazi este nevoie de transformarea lor in strazi cu sens unic. Doua strazi vizate pentru a fi transformate in strazi cu sens unic sunt strada Unirii si Ana Aslan. Totodata, edilul sef a adaugat ca in perioda urmatoare se vor demara lucrarile pentru construirea de locuri de parcare in aproprierea marilor bulevarde din municipiu.

“Referitor la strazile cu sens unic, voi fi foarte scurt. Asteptam punctul de vedere al Politiei care are atributii in acest sens. Asa cum a spus si domnul viceprimar Jantea Alexandru, Primaria a efectuat primele demersuri, dar trebuie ca cei de la Politia Rutiera din Braila sa faca calculele privind oportunitatea, descarcarea traficulului pe alte strazi si  a vina si dansii cu o propunere pro sau contra. Cred ca pe unele dintre strazi este nevoie de sens unic. In cursul acestui an vom incepe sa facem cat mai multe locuri de parcare in imediata apropiere a marilor bulevarde, pentru ca vrem ca vrem sa oferim locuitorilor posibilitatea de a parca, de exemplu intre Dorobanti si Rosiori, intre Buzaului si strada Calugareni, s.a. Imi cer scuze ca dau doar doua exemple, dar nu ne vom limita doar la aceste strazi. Scopul in perioada urmatoare este de a construi cat mai multe locuri de parcare, astfel incat sa putem sa scoatem masinile de pe strazile principale oferindu-le brailenilor locuri in spatele blocurilor, unde sunt terenuri abandonate”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author