Published On: joi, Feb 23rd, 2017

Investitie de peste 750.000 de lei in cultura braileana / Marian Dragomir: “Am achizitionat un autocar necesar Teatrului de papusi”

Astazi, in cadrul sedintei CLM, primarul Marian Dragomir a spus ca administratia locala a investit peste 750.000 de lei pentru cultura din municipiu. Practic cu suma de 758.520 primarul a spus ca s-a achizitionat un autocar pentru Teatrul de papusi, care urmeaza sa fie folosit pentru a transportat copiii de la gradinitele din oras la treatrul de papusi.

“Am achizitionat un autocar printr-o licitatie electronica. Acesta a costat 758.520 lei si s-a facut o economie fata de suma prevazuta in buget de dumneavoatra de 111.480 lei.

Autocarul este necesar Teatrului de papusi pentru participarea la alte turnee pe principiu reciprocitatii, dar in mod  special pentru a transporta copiii de la gradinitile din municipiul Braila la teatrul de papusi.

Autocarul a fost inmatriculat si astazi va fi inaugurat la ora 11:45 la Gradinitia 47, unde sunteti invitati in functie de programul dumneavoastra, pentru a vedea daca acesta este bun, daca este edecvat, daca raspunde celor mai bune capacitati de transport pentru elevi dar si pentru adulti, urmand ca, copii de la aceasta gradinita sa fie dusi la Teatru de Papusi iar la ora 12:45, copii de la Gradinita nr. 7. Am dorit sa fac aceasta informare la inversiunea investitiilor din municiul Braila in cultura orasului”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author