Published On: vin, Feb 24th, 2017

GALERIE FOTO / VIDEO: Marian Dragomir: “De la 1 martie nu veti mai intalni gropi pentru ca incepem reparatia strazilor”

Dupa topirea zapezii de pe strazi, din cauza materialului antiderapant folosit, strazile din oras arata ca de dupa bombardement. Gropile au devenit adevarate cratere, care-i ii infurie pe soferii braileni, pentru ca pe de-o parte isi strica autoturismele, iar pe de de alta parte pentru ca starea precara a strazilor poate provoca adevarate tragedii.

Un brailean a postat recent in mediul online un clip in care se poate observa starea dezastruoasa in care se prezinta Soseaua de Centura, in apropierea Gradinii Zoologice. Cetatenii il taxeaza pe edilul sef criticand ordinea in care a ales acesta ca demareze lucrarile in oras. Acestia critica in special noua instalatie de iluminat public, pentru ca prima grija a primarului trebuia sa fie asfaltarea si plombarea gropilor din oras: “Oh bucurati-va lume! O sa avem iluminare stradala cu LED asa vom putea vedea în mod economic si mai luminos gropile”, “Lasati fratilor ca ne pune niste leduri si se rezolva! Avem niste drumuri parca am fi in zona de front…”, etc.

Totusi, edilul sef a spus intr-o conferinta de presa ca plombarea si asfaltarea strazilor vor incepe in primavara, pentru ca pentru a putea incepe lucrarile temperaturile trebuie sa fie mai mari de 5 grade Celsius pentru trei zile consecuve, inclusiv noaptea.

“Pe primul plan sunt strazile principale. Pregatim asfaltarea. Vom incepe cand vremea ne va permite. Teoretic, in jur de 1 martie putem sa incepem, dupa cum arata previziunile meteorologice. Daca vremea se strica, va trebui sa mai asteptam. Eu mi-as dori sa incepem si maine. Nu putem incepe cand vremea nu permite si sa fim acuzati ca aruncam banii publici pe niste plombe care vor sari si nu au eficienta. Lucrarile vor fi prioritizate. Noi consideram ca pe primul plan sunt strazile principale din municipiu, strazile pe care circula mijloacele de transport, strazile care fac legatura cu municipiul, inclusiv soseaua catre trecerea bac, si apoi vom intra printre blocuri si pe celalate strazi. Pana sa largim soseaua, poate ar trebui sa intram pe strazile din municipiu unde nu exista asfalt. Acestea sunt prioritare”, a declarat primarul Marian Dragomir in cadrul unei conferinte de presa”, a spus Marian Dragomir.

Mai mult, edilul sef a scris pe contul sau de Facebook in acest final de saptamana ca de la 1 martie brailenii nu vor mai intalni gropi pe strazi, pentru ca incepe reparatia strazilor: “De la 1 martie nu veti mai intalni gropi pentru ca incepem reparatia strazilor.”

Comentarii

comentariu

About the Author