Published On: mie, Feb 15th, 2017

GALERIE FOTO: Tavanul unei clase din Scoala 4 “Alexandru Ioan Cuza” s-a prabusit in timpul orei

In urma cu putin timp o tragedie a fost evitata la mustata. Tavanul unei clase din Scoala 4 “Alexandru Ion Cuza” s-a prabusit la doar cativa centrimetri de profesoara care isi sustinea lectia. Toata scena s-a petrecut in timpul orei clasei a 5-a A. Din fericite nicio persoana nu a fost ranita, iar cei 30 de elevi care erau prezenti in clasa au fost mutati in laboratorul de informatica unde isi desfasoara activitatea in mod normal.

Directoarea sustine ca renovarile au fost facute de o firma de profil, in conditii legale, si ca respectiva societate, care s-a ocupat de renovarea salilor de curs, a fost contactata pentru a remedia problema. Mai mult, aceasta sustine ca se verifica constant atunci cand varul se umfla pe pereti.

"O bucata de tencuiala din tavan, de pe o suprafata de 40 cm, s-a desprins si a cazut in fata clasei. In urma acestui incident, nu a fost afectat niciun copil. Vorbim despre o scoala construita prin 1980, care este situata in centrul orasului, de care directorul are mare grija de ea, dar se intampla", a spus inspectorul scolar general al ISJ Braila, Catalin Canciu.

Comentarii

comentariu

About the Author