Published On: lun, Feb 27th, 2017

GALERIE FOTO: Politistii braileni au iesit la vanat de soferi

In cursul zilei de 25 februarie, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat pentru reducerea victimizarii prin accidente rutiere, precum si depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a conducatorilor auto care nu respecta normele rutiere.

Politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila actionat, in municipiu si judet, atat pentru reducerea victimizarii prin accidente rutiere, precum si pentru depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a soferilor si pietonilor care nu respecta normele rutiere. Totodata, acestia le-au recomandat conducatorilor auto sa conduca preventiv, sa adapteze viteza la conditiile de drum si le-au oferit flyere in acest sens.

Astfel, politistii braileni au constatat 6 contraventii la regimul rutier, in valoare totala de peste 1.700 de lei, dintre care 2 pentru neacordare de prioritate pietonilor si 2 pentru nepurtarea centurii de siguranta, si au ridicat in vederea suspendarii 2 permise de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author