Published On: mar, Feb 28th, 2017

GALERIE FOTO: Gradinita nr. 36 a organizat Targul Martisorului, in cadrul proiectului Erasmus+ / Micii mestesugari au intrat in rolul de antreprenori

Luni dupa amiaza, 27 februarie 2017,  in holul Gradinitei cu program prelungit nr. 36 a avut loc un Targ al Martisorului, activitate din cadrul proiectului Erasmus +, ”Stiu ce vreau sa devin”, in care este implicata Gradinita cu program prelungit nr. 36 din Braila, alaturi de alte unitati de invatamant din Marea Britanie, Turcia, Finlanda, Danemarca si Italia.

Prin acest proiect reprezentantii gradinitei brailene doresc sa indrume copiii in ceea ce priveste cunoasterea personala in vederea descoperirii aptitudinilor si competentelor proprii, premisa a orientarii timpurii in cariera, aceasta fiind si tema proiectului ce se desfasoara in perioada septembrie 2015 – februarie 2018.

Grupul tinta este format din prescolari cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani si scolari din ciclul primar, cadre didactice, parinti si comunitatea locala.

Cu ocazia Targului Martisorului micii mestesugari ai Gradinitei cu program prelungit nr. 36 au intrat in rolul de antreprenori si au organizat alaturi de doamnele educatoare un targ cu vanzare. Scopul acestui targ a fost de a strange o suma de bani cu ajutorul careia prescolarii sa-si plateasca o piesa de teatru ce va avea loc in luna Martie, la Teatrul Carabus.

Comentarii

comentariu

About the Author