Published On: joi, Feb 16th, 2017

GALERIE FOTO: Brailenii fura lemne de foc “ca in codru”

La data de 10 februarie, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei, impreuna cu jandarmi, au efectuat o perchezitie la domiciliul a doua persoane, cu varste de  21 si 29 de ani, ambii din orasul Insuratei, banuite de furt de material lemnos. Cu aceasta ocazie, a fost gasita si ridicata in vederea continuarii cercetarilor cantitatea de circa 6 metri cubi de lemne, esenta salcam.

In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca intreaga cantitate ar fi fost sustrasa de catre cei doi tineri, in perioada 15-31 ianuarie a.c., de pe plantatia unui localnic, in varsta de 49 de ani.  In cauza se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Mai mult, marti 14 februarie, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Zavoaia au fost sesizati de un localnic, in varsta de 41 de ani, cu privire la faptul ca, in perioada 10-13 februarie a.c., persoane necunoscute au sustras 26 de arbori, esenta salcam, de pe proprietatea autoritatilor locale.

In urma investigatiilor efectuate, politistii i-au identificat pe doi tineri, cu varste de 19, respectiv 20 de ani, ambii din comuna Zavoaia, banuiti de comiterea faptei. In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt de material lemnos, conform Legii 46/2008 privind Codul Silvic al Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author