Published On: joi, Feb 23rd, 2017

Francisk Chiriac: “TOATE concursurile sunt pe bune in momentul de fata la Spitalul Judetean”

Astazi, Francisk Chiriac, presedintele CJ Braila a spus clar si raspicat ca in momentul de fata toate concursurile organizate la Spitalul Judetean Braila sunt “pe bune”. Chiriac a precizat acest lucru in contextul in care s-a pus in discutie participarea Olgutei Crivat la concursul de director de ingrijiri, din cadrul spitalului, avand in vedere la inceputul verii ii expira mandatul actual. Presedintele CJ a spus ca Crivat nu indeplineste conditiile necesare participarii la concurs, si chiar daca le-ar indeplini subiectele nu se vor face in cadrul spitalului, ci vor veni de la Ministerul Sanatatii si Consiliul Jutetean.

“Daca Olguta Crivat isi propune sa participe la concurs, nu este posibil pentru ca nu indeplineste conditiile de-a participa la concurs. Si chiar daca ar indeplini conditiile subiectele pentru directorul medical nu vor mai veni asa prin zare, ci vom face un concurs cum se intampla in momentul de fata si vreau sa ii felicit pe colegii care sunt coordonatori la concursurile de asistente, infirmiere pentru ca feedback-ul este foarte bun. Subiectele vor fi si de la Ministerul Sanatatii si de la Consiliul Judetean si nu se vor mai face la Spitalul Judetean. TOATE concursurile sunt pe bune in momentul de fata la Spitalul Judetean”, a spus Francisck Iulian Chiriac.

Intrebat daca pana acum concursurile nu erau organizate pe bune, Chiriac nu a spus clar “da” sau “nu”, spunand ca despre modalitatile indoielnice in care erau organizate concursurile s-a scris in presa. Totusi, a spus clar si concis ca in prezent concursurile sunt organizate ca la carte si acest lucru a fost demonstrat.

“Nu stiu, asa s-a scris in presa, ca pana acum concursurile nu erau pe bune. Noi am demonstrat ca acum chiar sunt pe bune”, a adaugat Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author