Published On: lun, Feb 13th, 2017

Dragomir sicane in mediul online dupa ce o femeie i-a reprosat ca nu s-a dat cu sare pe trotuare: “Ce texte aveti. Ne spuneti unde locuiti poate luam si cateva lectii de la dvs. sa le aplicam in oras?

Marian Dragomir, dupa cum ne-a obisnuit, este foarte activ in mediul online. Un brailen i-a reamintit primarului ca in toamna anului trecut a spus ca in aceasta iarna nu se va folosi sare ca si material antiderapant, ci o substanta canadiana care sa nu afecteze asfaltul: “Mai ceva timp in urma ati promis ca nu veti utiliza sare ci substante care sa nu afecteze asfaltul si nici sa rugineasca masinile…?!”.

Primarul i-a spus acestuia ca substanta respectiva este foarte scumpa si va fi folosita doar daca temperaturile vor scadea sub -20 de grade.

“Avem acea substanta, o vom folosi la – 20 grade pentru ca este foarte scumpa”, a spus Dragomir.

Mai mult, o braileanca i-a reprosat primarului ca in ciuda faptului ca strazile principale au fost scoase la negru, pietonii sunt nevoiti sa faca patinaj pe trotuare, ironizand noua noua metoda de iluminat stradal, cu LED-uri: “Macar o mana de sare sa fi aruncat si pe trotuare. Probabil ca le-a lasat asa "lucioase" ca sa reflecte lumina aia noua.”

Raspunsul edilului sef nu s-a lasat asteptat mult timp. Acesta a intrebat-o ironit pe braileanca respectiva in ce zona locuieste, pentru a invata niste lectii despre cum se imprastie sare pe trotuare.

“Ce texte aveti. Sunt convins ca dvs. ati intervenit la scara blocului sau in fata curtii pentru ca doar ….. nu ne mustrati pe noi fara sa fiti un exemplu. Ne spuneti unde locuiti poate luam si cateva lectii de la dvs. sa le aplicam in oras?”, a afirmat Dragomir.

Femeia a adaugat ulterior ca nu este era nevoie de ironie in raspunsul primarului, ci pur si simplu putea spune o zi cand se va da cu sare su pe trotuare. Mai mult, aceasta a pus ca a dat cu sare in zona in care locuieste si la locul de munca pentru a nu aluneca clientii si pentru a nu primi amenda de la primarie.

“Puteai sa spui ca se da cu sare si pe trotuare…maine… Nu iti ceream socoteala. Esti rau fara motiv, doar asa pentru ca poti…Nu era un text-atac, era un text-rugaminte… La mine la bloc am dat cu sare pentru ca sa nu alunec eu, apoi si pentru ca la mine in bloc stau multi batrani, care si fara gheata se misca mai greu. Iar la munca am dat cu sare ca sa nu alunece clientii si ca sa nu ne amendeze primaria.”, a spus braileanca.

Comentarii

comentariu

About the Author