Published On: vin, Feb 17th, 2017

Dragomir raspunde criticilor din mediul online: “Trebuie sa intelegeti ca si primarul este om”

Marian Dragomir este foarte activ in mediul online unde este in permanenta legatura cu brailenii. Acest lucru i-a adus de multe ori si critici din partea cetatenilor. In cadrul unei coferinte de presa edilul sef a spus ca raspunsurile ironice oferite unora dintre acesti critici nu il reprezinta. Dragomir a spus ca lumea trebuie sa inteleaga ca “si primarul este om”.

”Trebuie sa intelegeti ca si primarul este om. Din cand in cand, in contextul unor probleme mai acute in plan personal, am avut niste momente in care am fost mai ironic un pic. Nu ma caracterizeaza acele lucruri. Stiti cum e… la un moment dat fiecare om se exprima intr-un anumit mod si sa zicem ca au fost cateva astfel de momente. Nu este stilul meu acela, dar uneori… Si dumneavoastra mai sunteti ironici la conferinta de presa si nu ne suparam. Nu am de ce sa regret”, a spus Dragomir.

Vezi si: Dragomir sicane in mediul online dupa ce o femeie i-a reprosat ca nu s-a dat cu sare pe trotuare: “Ce texte aveti. Ne spuneti unde locuiti poate luam si cateva lectii de la dvs. sa le aplicam in oras?

Comentarii

comentariu

About the Author