Published On: mie, Feb 8th, 2017

Daca iti insusesti un telefon gasit ajungi pe mainile politistilor

Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari intr-o cauza inregistrata la data de 05.12.2016, privind insusirea pe nedrept a unui telefon apartinand unei brailence si l-au identificat pe un tanar, in varsta de 17 ani, din Braila, suspectat ca, in timp ce se deplasa pe strada Bujorului, din cartierul Vidin, a gasit pe sol un telefon mobil pe care si l-a insusit fara drept si, ulterior, l-a vandut.

Politistii au recuperat telefonul si l-au restituit pagubitei, iar dosarul penal intocmit pe numele minorului pentru comiterea infractiunii de insusirea bunului gasit va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere legala.

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au mai identificat un barbat, de 62 de ani, din municipiul Focsani, judetul Vrancea, banuit de comiterea unei fapte de acelasi gen.

In fapt, la data de 19.07.2016, in timp ce se plimba in statiunea Lacu-Sarat, acesta ar fi gasit un telefon mobil si l-ar fi folosit fara drept. Politistii i-au intocmit barbatului dosar penal pentru comiterea infractiunii de insusirea bunului gasit, iar telefonul mobil a fost inapoiat proprietarei.

Comentarii

comentariu

About the Author