Published On: mie, Feb 15th, 2017

Crima infioratoare in Rosiori / Si-a ucis fiul cu o lovitura de cutit in gat

Luni, 13 februarie, a fost o zi neagra pentru locuitorii comunei Rosiori, judetul Braila. In jurul orei 17:00, un barbat de 57 de ani si-a ucis cu sange rece fiul in varsta de 30 de ani. Potrivit primelor informatii cei doi se aflau in stare avansata de ebrietate si in urma unei discutii contradictorii, agresorul de 57 de ani a pus mana pe un cutit si i l-a infipt tanarului in gat, omorandu-l pe loc. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Medicii au incercat pentru 45 de minute sa-l resusciteze pe barbat, dar eforturile medicilor au fost zadarnice. Agresorul, Georghe Dimache, isi va petrece urmatoarele 30 de zile in arest preventiv la IPJ Braila. Trupul neinsufletit a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Vecinii sustin ca pentru cei doi barbati consumul de alcool era o obisnuita si se certau din orice, dar pana in ziua neagra cei doi nu ar fi avut conflicte fizice, chiar daca de cele mai multe ori certurile erau aplanate de politie.

“In ziua de luni, 13 februarie 2017, in jurul orei 17:00, inculpatul Dimache Gheorghe i-a aplicat fiului sau, Dimache Constantin, o lovitura cu un cutit cu lungimea de 30 de centimetri, din care lama de 20 de centimetri, in gat, provocandu-i o plaga injunghiata cervico-toracica cu sectionarea partiala a arterei carotide si sectionarea completa a venei jugulare interne si interesarea plamanului drept, cu hemotorax masiv – leziuni ce au condus la decesul imediat al victimei”, a precizat procurorul criminalist.

Comentarii

comentariu

About the Author