Published On: lun, Feb 6th, 2017

Costica Buceschi: „Ca sa poti tine pasul cu CSM Bucuresti e nevoie de o infrastructura puternica, de foarte multa rabdare si de investitii”

In aceasta saptamana HC Dunarea Braila se deplaseaza in Bucuresti pentru derby-ul cu campioana, CSM Bucuresti. In meciul tur, Braila a castigat cu 30-27, in fata propriilor suporteri. Aceasta victorie fantastica i-a facut pe suporteri sa spere la castigarea campionatului. Din pacate, HC Dunarea Braila nu a putut tine pasul cu CSM Bucuresti si in finalul anului trecut s-a incurcat de mai multe ori. Meciul va avea loc miercuri, 8 februarie de la ora 17:30, in Sala Rapid. Partida este transmisa in direct de DIGISPORT si DOLCESPORT

Intr-un interviu oferit recent, Costica Buceschi, antrenorul Brailei a spus ca era greu sa se lupte cu CSM Bucuresti. Pentru acest lucru este nevoie de o infrastructura puternica si de investitii masive.

“Acum cred ca euforia aia de castigare a campionatului a trecut dupa meciul cu CSM, cand toata lumea ne vedea campioane. Ca sa castigi un campionat de handbal, mai ales unul asa de puternic, cum e cel feminin in Romania, nu e de ajuns doar sa bati echipa de pe locul unu. Iti trebuie o infrastructura foarte puternica sa poti sa tii pasul cu CSM Bucuresti la ora actuala. E nevoie de foarte multa rabdare si investitii ca sa poti face o echipa sa reziste unui campionat cap-coada. Asa, degeaba castigi cu CSM si apoi pierzi cu alte doua echipe, pentru ca dai cu piciorul la tot ce ai realizat. Nu mi-am facut iluzii, stiam ce inseamna sa castigi un titlu de pe vremea cand eram la Baia Mare, stiam ce inseamna sa te bati cu CSM. Noi trebuie sa incercam sa jucam cat mai bine si poate, la un moment dat, vom avea valoarea sa ne batem la titlu. Dar asta nu inseamna ca dupa un singur meci poti sa te si vezi cu medalia de gat”, a spus Costica Buceschi.

Comentarii

comentariu

About the Author