Published On: lun, Feb 13th, 2017

Ce mai fura brailenii din supermarket-uri? Mancare si vitamine

La data de 10 februarie, ora 16:20, agentul de paza care isi desfasura serviciul in incinta unui supermarket din municipiu  a sesizat la politie faptul ca o persoana a sustras produse din magazin.

In urma sesizarii, la fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine publica, care a identificat persoana respectiva, un barbat de 38 de ani, din municipiu, care ar fi sustras produse alimentare de pe rafturile unitatii. Acesta a fost condus la sediul politiei, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt. Bunurile sustrase, in valoare de aproape 45 de lei, au fost restituite unitatii pagubite.

In cursul zilei de 11 februarie, agentul de paza din cadrul aceluiasi supermarket din municipiu a semnalat la politie ca a surprins doua persoane care au trecut de casele de marcat fara sa achite contravaloarea unor produse.

Deplasati la fata locului, politistii au identificat persoanele in cauza, fiind vorba despre doi braileni, cu vârste de 47 si, respectiv, 59 de ani, care ar fi sustras cafea si flacoane cu vitamine.Prejudiciul total este de circa 50 de lei si fost recuperat. Pe numele celor doi a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author