Published On: vin, Feb 24th, 2017

Captura record de morcovi a politistilor braileni / Un barbat a ramas fara 3 tone de morcovi

In cursul zilei de miercuri, 22 februarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului si Politiei Orasului Insuratei au actionat, in municipiu si judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea faptelor antisociale, precum si combaterea incalcarii regulilor de circulatie.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate 21 de societati comerciale, legitimate 126 de persoane, dintre care 27 au fost controlate corporal sumar, oprite in trafic 80 de vehicule, fiind testati 35 de conducatori auto, si au fost retrase 2 certificate de inmatriculare.

De asemenea, politistii au constatat 50 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 12.800 de lei, dintre care 37 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 8 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 3 la alte acte normative. Totodata, politistii au ridicat in vederea confiscarii si bunuri, in valoare totala de 4.677 de lei.

In timpul acestei actiuni, miercuri, la ora 11:25, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat, pe Soseaua de Centura a municipiului, pe un barbat, in varsta de 36 de ani, din comuna Baraganul, in timp ce transporta, cu o autoutilitara, cantitatea de 3.118 kg de morcovi, fara a detine documente legale de provenienta.

Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare totala de 1.000 de lei, iar marfa, in valoare de 4.677 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author