Published On: vin, Feb 24th, 2017

Braila Mall ii invita pe braileni la targul de primavara denumit generic “Semne de primavara”

Brailenii sunt asteptati sa intampine primavara in cadrul targului denumit generic "Semne de primavara". In perioada 24 februarie – 6 martie 2017, pe Galeriile Braila Mall, are loc  cea de-a VIII-a editie a acestui eveniment dedicat ONG-urilor din municipiul si judetul Braila.

Martisoare vesele, bijuterii unicat, accesorii colorate, decupaje pe lemn si sticla, felicitari tematice, semne de carte, magneti, bomboane, sapunuri naturale,  produse realizate din hartie, lana, lemn, margelute, plante uscate, martisoare corsetate si multe alte creatii frumoase reprezinta rezultatul efortului unor elevi si profesori voluntari, dar tinerilor cu dizabilitati din cadrul organizatiilor nonguvernamentale.

Locul este prietenos, iar "mestesugarii" sunt dornici sa vanda cat mai multe produse deoarece banii stransi vor fi utilizati pentru sprijinirea unor persoane, organizatii sau familii care sunt cu adevarat in situatie speciala.

Cei interesati sa poarte ori sa daruiasca un martisor sunt asteptati la deschiderea targului,  vineri, 24 februarie 2017, incepand cu ora 10.00, la Braila Mall.

Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Braila si Braila Mall.

Comentarii

comentariu

About the Author