Published On: mar, Feb 21st, 2017

Anul acesta vor fi alocati banii necesari pentru constructia Pietei de gros

In cea mai recenta conferinta de presa, primarul Marian Dragomir a spus ca isi doreste ca in acest an sa fie construita Piata de gros. Edilul sef asteapta ca sa fie stabilit constructorul pentru a putea aloca banii necesari. Edilul sef a spus ca proiectul cuprinde mai multe zone, printre care o zona de alimentatie publica, o zona de vanzare legume, o zona de vanzari auto, s.a.

“Am avut o discutie cu cei de la Administratia Pietelor si vor demara de urgenta procedurile pentru stabilirea constructorului in SEAP pentru Piata de gros, pentru modernizarea Oborului, deoarece imi doresc ca la aprobarea bugetului, sa alocam in totalitate suma de bani pe care Primaria ii are de dat catre Piata, iar Piata sa demareze in acest an constructia Pietei de gros. E o propunere mixta de la PSD si PNL si o prima parte din bani a fost alocata in mandatul lui Simionescu, iar diferenta o vom aloca in mandatul meu.

Vorbim de un proiect avansat; poate as mai fi avut si eu o viziune vizavi de modificarea lui, dar cred ca nu este cazul sa mai pierdem acum inca un an de zile cu modificarea proiectului, pentru ca au mai fost astfel de modificari. Este absolut necesar sa incepem acest proiect pentru a vedea daca presiunea unor comercianti pe pietele din oras va avea loc prin mutarea lor in Piata de gros.

Proiectul contine si o zona de restaurant, o zona de alimentatie publica, este o zona de vanzare legume, o zona de vanzari auto, zona de targ acoperit – eternul targ de la Obor, pe care il avem acum -, o zona de vanzare cherestea si baloti de paie, o zona de parcare normala pentru vizitatori, o zona pentru vanzarea articolelor de dogarie, butoaie si alte lucruri specifice, zona targului duminical, zona pentru vanzare produsele sezoniere  – struguri, varza sau pepeni -, eterna  zona pentru vanzarea animalelor, atunci cand nu avem interdictie de la Directia Sanitar-Veterinara, zona de vanzare cereale…Toate aceste sectoare vor fi delimitate cu alei de acces auto”, a spus edilul sef.

Comentarii

comentariu

About the Author