Published On: vin, Feb 24th, 2017

Adrian Randunica este noul secretar de stat in Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, condus de Olguta Vasilescu

Primul ministru al Romaniei a semnat ieri o serie de acte normative supriza de schimbarea unor secretari de stat in unele ministere cheie. In unele cazuri nu s-a intamplat nimic fiind doar prelungite numirile pe scaune, in altele s-a plecat dintr-un fotoliu in altul, dar niciunul mai mic in rang.

Astfel, incepand de ieri, prin decizie a primului ministru Sorin Mihai Grindeannu, a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informatice, Radu Horia Dorcioman. Tot prin decizie a premierului, la Ministerul Finantelor Publice, a fost numit secretar de stat Catalin Cosmin Olteanu, iar la Ministerul Apelor si Padurilor, Stetco Istrate. Emil Nita a fost numit vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, iar Lucian Puiu Georgescu, secretar de stat la Ministerul Cercetarii si Inovarii.

Printre noile numiri se afla si un brailean. Consilierul Judetean Adrian Randunica(PSD), in varsta de 29 de ani, a fost numit secretar de stat in Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, in fruntea caruia se afla Lia Olguta Vasilescu. In prezent, social democratul este presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret PSD si secretar general al TSD.

Acesta se afla la primul mandat de consilier judetean, iar din septembrie 2015 este directorul Centrului de Informare si Documentare pentru Intregrare Europeana si Dezvoltare Durabila.

Comentarii

comentariu

About the Author