Published On: lun, dec. 5th, 2016

Varga(PNL): “Si de votul brailenilor depinde cum va arata Romania dupa alegeri, daca in fruntea Guvernului va sta integrul Ciolos sau condamnatul Dragnea”

Cu mai putin de doua saptamani inaintea alegerilor, liberalul Vasile Varga, numarul 2 la Camera Deputatilor pe lista PNL Braila, a declarat recent, ca votul brailenilor va conta pentru viitorul Romaniei. Varga considera ca alegerile din 11 decembrie sunt foarte importante deoarece vor decide daca in fruntea Guvernului va sta un om integru, precum Ciolos sau condamnatul Dragnea. Deputatul nu considera ca a folosit cuvinte dure, numindu-l “condamnat” pe Dragnea, ci doar a prezentat realitatea fara perdea.

“Dacian Ciolos este un profesionist integru, o persoana careia nu i se poate reprosa nimic din ceea ce a devenit o obsinuinta in politica romaneasca. Nu putem vorbi de populism sau mediocritate cand vine vorba de Ciolos, deci de coruptie nici macar nu poate fi vorba. Eu, va spun sincer, un astfel de prim-ministru imi doresc. Cred ca si romanii vor alege ca tara sa mearga inainte, nu inapoi, intelegand ca votul de pe 11 decembrie este crucial pentru Romania. Si de votul brailenilor depinde cum va arata Romania dupa alegeri, daca in fruntea Guvernului va sta integrul Ciolos sau condamnatul Dragnea. Am folosit doua cuvinte desprinse din realitate si care sunt imposibil de contestat, dar care explica cel mai bine cele doua drumuri pe care poate merge tara noastra”, declarat Vasile Varga.

Comentarii

comentariu

About the Author