Published On: mie, Dec 7th, 2016

O braileanca a murit in inundatiie din Spania, dupa ce a ramas inchisa in subsolul unui club / Patronul clubului a fost arestat pentru trafic de persoane

In acest weekend serviciul meteorologic din Spania a emis o avertizare de risc extrem de ridicat de inundatii in sudul tarii. Precipitatiile abundente au inundat strazile oraselor, nivelul apelor depasind in unele locuri inaltimea masinilor. Autoritatile spaniole au emis o avertizare cod rosu de inundatii pentru Malaga si i-au avertizat pe oameni sa nu isi paraseasca locuintele, deoarece riscul este foarte ridicat.

Din pacate aceste in inundatii a murit si o braileanca de 23 de ani, Pantelimon Ionela Olguta. Fata, originara din orasul Insuratei, era plecata de cativa ani in Spania, la munca. Parintii au vorbit ultima data oara cu fiica lor in apropierea Sarbatorilor Pascale. La inceputul anului urma sa implineasca 24 ani.

Tanara se afla, duminica, 4 decembrie, in subsolul unui club din Estepona, provincia Malaga, in momentul in care apa a inundat strazile, patrunzand si in cladire. Potrivit presei spaniole, braileanca si-a sunat o prietena, spunandu-i ca nu poate iesi din incapere. Pompierii nu au putut sa intre in cladire decat prea tarziu.

Dupa moartea suspecta a brailencei, patrunul clubului a fost arestat de politisti, fiind acucat de trafic de persoane. Oamenii legii sustin ca Pantelimon Ionela fusese inchisa in subsol chiar de catre barbat, care neaga vehement acuzatiile.

“Proxenetii din regiune obisnuiesc sa incuie fetele angajate la negru in subsolurile localelor pentru a nu avea probleme cu legea. In acest fel, ei nu se expun si nu sunt arestati. De data aceasta, acest mod de a proceda s-a terminat cu o tragedie”, a spus avocatul Jose Cosin, care se ocuza de cazuri de trafic de persoane.

Comentarii

comentariu

About the Author