Published On: sâm, Noi 26th, 2016

VIDEO: Trei braileni au fost prinsi de procurorii DIICOT cu sacul lui Mos Craciun, plin de droguri

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si cei din cadrul Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor DIICOT., au depistat in flagrant delict 4 barbati, care aveau in bagaje droguri./ In urma perchezitiilor efectuate, politistii au ridicat peste 1.500 de grame de substante canabis, 88 de grame de cocaina si 58 de comprimate ecstasy.

La data de 24 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila si cei ai Directiei Operatiuni Speciale – Inspectoratul General al Politiei Romane, sub coordonarea DIICOT – B.T. Braila, i-au depistat in flagrant delict, in municipiul Brasov, pe trei braileni, cu varste cuprinse intre 19 si 40 de ani, in timp ce transportau in bagaje aproximativ 1.000 de grame de canabis, ascunse in interiorul unor jucarii.

Ulterior, politistii au efectuat 11 perchezitii in judetele Braila si Ilfov, de unde a fost indisponibilizat un autoturism si ridicate mai multe laptopuri, telefoane mobile, 11.000 de euro si 8.900 de lei, rezultate din vanzarea drogurilor.

De asemenea, politistii au mai realizat un flagrant in orasul Pantelimon, ocazie cu care a fost depistat un tanar, in varsta de 29 de ani, din localitate, in timp ce intentiona sa comercializeze 548 de grame de canabis, 88 de grame de cocaina si 58 comprimate de ecstasy.

Cei patru barbati au fost retinuti, iar astazi vor fi prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunilor de trafic intern si introducerea in tara, fara drept, de droguri de risc.

Actiunea s-a desfasurat cu sprijinul politistilor de combatere a criminalitatii organizate din judetele Arad, Ilfov si Brasov, al celor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, precum si al jandarmilor braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author