Published On: sâm, Noi 12th, 2016

VIDEO: Primele imagini cu “nesimtitii” care arunca gunoiul pe domeniul public / “Nu l-am aruncat. L-am lasat. Mirosea in masina”

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Marin Dragomir a spus ca nu a fost dur cand i-a numit pe cei care arunca gunoiul pe domeniul public "nesimtiti", ci este pur si simplu o realitate. Totodata, acesta a sustinut ca va face public un clip in care vor prezentate astfel de persoane. Edilul sef a mai adaugat ca in ultima perioada s-au dau in jur de 50-60 de amenzi pe saptamana persoanelor lipsite de bunul simt.

"BRAILA TREBUIE SA AJUNGA UN ORAS CURAT – folosim toate metodele
Cu Politia Locala in actiune …………..
Replici incredibile. Filmul se vizioneaza cu sonor
- Nu l-am aruncat. L-am lasat. MIROSEA IN MASINA !!! (sacul cu gunoi)
- Am iesit cu baietii la o …. floarea soarelui !!!
- Car si eu o caruta de gunoi sa fac un ban de o paine !!!

De joi am inceput "marea ecologizare". Adunam mii de tone de gunoi din locurile deja cunoscute ca depozite de gunoi (vaduri, colturi de strazi, ……. strazi de langa casa noastra). Cel mai important lucru este ca gunoiul sa nu reapara in locurile deja ecologizate (asa cum s-a mai intamplat) 
Platim din banii publici ….. banii nostri. Am putea folosi acei bani pentru a avea un oras mai frumos.
Sunt convins ca nu o sa fiu cea mai apreciata persoana de cei care arunca gunoi dar eu sunt ferm convins ca noi, cei care dorim un oras curat suntem foarte multi!!!" a scris Marian Dragomir pe contul sau de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author