Published On: lun, Noi 7th, 2016

VIDEO: Planul Illuminati pentru a controla intreaga lume / “Este ascuns la vedere, fix in fata ta”

Planul bizar al unei echipe de cercetatori de infiintare a primei "natiuni in spatiu" a creat noi controverse printre adeptii teoriilor conspirationiste care considera ca este o alta intriga lansata de Illuminati.

Conspirationistii sustin ca logo-ul utilizat in proiectul Asgardia, ochiul lui Horus, dovedeste legatura cu societatea secreta.

In octombrie, o echipa condusa de Dr. Igor Ashubeyli, fondatorul Centrului pentru Cercetare Aerospatiala Internationala si-a prezentat planul de creare a unei noi natiuni in spatiu. Insa adeptii teoriei conspiratiei sustin ca Ochiul lui Horus, utilizat ca simbol de catre echipa, conduce catre francmasoni si Illuminati.

Illuminati sunt o societate secreta care fie controleaza lumea, fie isi doreste acest lucru. Intr-un videoclip postat pe Youtube de un adept al teoriei conspiratiei se  afirma: "Trebuie sa vedeti simbolul Illuminati ascuns la vedere, fix in fata ta". Cei care au vizualizat clipul au fost de acord cu tanarul. Utilizatoarea Teresa Elliot a comentat: "Desigur il vor folosi pentru controlul mintii in scopuri demonice" in timp ce Mike Callies, un alt user, a afirmat> "Acesta este planul elitei pentru a scapa de mania lui Dumnezeu".

Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca ochiul atotvazator reprezentat prin Ochiul lui Lucifer isi poate vedea toti slujitorii care sunt reprezentati de caramizile piramidei.

Proiectul Asgardia  doreste sa creeze un nou cadru de proprietate si nationalitate in spatiu, conform conducatorilor proiectului.

Una dintre primele dezvoltari planuite de echipa sunt crearea unui scut protectiv pentru intreaga omenire. Acesta va proteja lumea de pericolele cosmice, create de om sau naturale.

Acestia au estimat ca in spatiu exista peste 20.000 de reziduri detectabile produse de om, inclusiv nave spatiale vechi. De asemenea, si obiectele naturale din spatiu pot reprezenta o amenintare pentru viata de pe Terra.

Lansarea primului satelit al Asgardia este planificata pentru 2017, cercetatorii considera ca acesta va fi doar inceputul proiectului.

Intreaga explicatie a utilizatorului de pe Youtube o puteti vedea mai jos.

Sursa: descopera.ro

Comentarii

comentariu

About the Author